Kläder från Solid gör mig taggad

Ska ha en spelning om några dagar, det kommer vara min första spelning sedan efter semestern. Bestämde mig för att ta semester när det var så varm ute, det gjorde jag rätt i. Fick några härliga baddagar på västkusten, men men nu var det inte detta jag skulle skriva om.

Jag fick en bokning på en lokal pub i stan jag bor i. Puben är rätt välbesökt, speciellt på helger, det är också då som allt från amatörmusiker till professionella band kan ställa sig på scenen och jamma lite. Då det är mitt första gig efter semestern vill jag se snygg ut, det är därför som jag har beställt snygga kläder från Solid. Jag beställde skjorta och matchande byxor, det var ganska bra pris så jag är supernöjd med köpet. Jag har också köpt skyddsskor, som jag bara har på mig på jobbet.

Det är viktigt för mig att jag uppfattas som en seriös musiker, vem vet vem som sitter i publiken just den kvällen? Man har ju hört hur vissa helt plötsligt har blivit upptäckta när de sjungit på gatan, så att en musikproducent besöker en lokal pub är inte långsökt.

Nu ska jag gå och raka mig, vi hörs en annan dag.