Sköna kontorsstolar att jamma i

Att jamma, vare sig det är på gitarr, keyboard eller cello kräver att man sitter i en skön ställning, annars kommer man bara vara sur, irriterad och hata att jamma. Det är därför som jag sedan länge bara sitter i riktigt sköna kontorsstolar när jag jammar. Att jag sitter i kontorsstolar är för att jag ofta sitter vid datorn (mest för att se andra jamma på YouTube), och det blev därför naturligt att jag plockade upp gitarren och jammade ”ihop” med de andra musikerna på YouTube.

Jag märkte snabbt att den ställning jag hamnade i när jag satt och jammade i kontorsstolen var väldigt skön och avslappnande, till skillnad från andra stolar hade jag inte ont efter att ha suttit x-antal timmar och jammat. Så istället för att köpa en specialmöbel som jag enbart hade använt för att sitta och jamma i, sparade jag de pengarna och kunde köpa en ny akustisk gitarr. Så tack kontorsstolstillverkare för att ni tillverkar kontorsstolar som är sköna att sitta och jamma i.

Undrar ifall fler yrken skulle ha nytta av kontorsstolar? Till exempel om någon jobbar som elektriker borås, istället för att sitta på knä eller luta sig hela tiden så kanske det hade varit skönare för dem om de satt i kontorsstolar.