Stordåd under min terassvärmare

Med våren kommer nya möjligheter för mig och min gitarr! I går kväll satt jag på altanen och spelade. Min terassvärmare gör att det funkar att sitta där även om det är lite kallt, men det hade förstås varit coolare att dra på sig en skinnrock med pälskrage och hatt som en gammal outlaw country-hjälte. Terassvärmaren jag köpte på Stayhome är en av de bättre investeringarna jag har gjort faktiskt, även om coolhets faktorn är lite lägre, det gör att våren kommer en månad tidigare hos mig och hösten sätter in en månad senare. 🙂 Efter ett par ipa kände jag mig i alla fall rätt cool och tror att låtskisserna jag fick fram blev rätt bra. Vi får väl se om de håller när jag kikar på dem i dagsljus.

Jag bor rätt avskilt kanske jag ska tillägga, men min polare som är klubb- och festfixare bor helt isolerat och jag är grymt avundsjuk på hans hus. Han har ett utomhus-PA och har pimpat trädgården, gångarna och altanen med olika ljusprylar och grejer som tunnor, hästkärror och ölskyltar. Han har byggt en slags partydäck ovanpå en byggbyscha som några duktiga grafttikillar gått loss på. Man går upp för en upplyst trappa och kan chilla där på barstolar, i soffor och eller bara hänga vid räcket. Är man inte för många kan man stå vid ena kortsidan och spela för de andra, på en upphöjning. Det blir lite som på en festival, när man har vinden i håret och musiken och ljuset sprider sig utomhus. Jag har faktiskt funderat på om man skulle ge sig i branschen och ordna fester, jag har vid något tillfället hjälpt Lis Festplanering med lite småsaker och jag gillade verkligen den typen av jobb.

Kommentarer är stängda.