Kul med båtar från Viking Toys

Idag har jag och min brorson testat en ny leksak från Viking Toys. Men denna var inte vilken leksak som helst utan det var en liten båt som var gjord på sockerrör. Först när jag och brorsonen beställde det så trodde jag att det var en vanlig liten leksaksbåt i plast men det va det inte. Dessutom trodde jag inte att det gick att göra leksaker av socker och som faktiskt håller.
Tydligen var det en båt som var gjort på sockerrör för att spara på naturen. Vi packade ut den från paketet och den såg exakt ut som en liten plastbåt. Det fanns fyra olika båtar, alla hade likadan form men olika färger. Färgerna på båtarna man kunde köpa var blå, grön, gul och orange. Vi hade beställt alla färger och lika snygga som dom var på bild var dom också i verkligheten.
Det finns många liknande båtar i andra affärer runt om i stan, men till skillnad från dem så är Viking Toys båtar gjorda på sockerrör istället för plast. Vi testade båtarna vi hade köpt i en sjö i närheten av vår sommarstuga och de flöt lika bra som en vanlig plastbåt. Inte nog med att de är fina och bra för miljön, de är också gjorda i bra kvalitet.
Min brorson och jag gick ner och testade båten i en å som rinner inte långt ifrån sommarstället, alltså rinnande vatten. Vi tyckte vi var smarta när vi band en fiskelina i änden på båtarna, så att de inte skulle försvinna i det strömmande vattnet. Det gick toppen!

Hade jag gett betyg hade jag gett denna produkt 10 av 10 fiskebåtar, främst för att båtarna är bra för miljön och det tror jag inte många andra leksaker kan stoltsera med. Det var också en väldig rolig leksak som man kan ha kul med länge.

Kommentarer är stängda.